‘Noodgeval in het magische dierenbos’

Binnen onze muziekvereniging is het geweldige idee ontstaan om een muzikaal kinderboek uit te brengen. Het is een prachtig fantasieverhaal geworden in een mooi prentenboek rondom het thema (samen) muziek maken. Het boek is bedoeld voor kinderen en hun ouders/grootouders, maar ook voor scholen en kinderdagverblijven. Op deze manier willen we kinderen en hun omgeving al vanaf jonge leeftijd kennis laten maken met blaasmuziek en het beleven van plezier door samen muziek te maken.

In het verhaal staat hoofdrolspeelster Giesje centraal. Zij zingt al jaren de prachtigste liedjes in het Ceciliaanse bos. Alle dieren worden daar vrolijk van. Tot op een dag… Wat is er aan de hand?

Om de verhaallijn en de daarbij behorende gedachten en emoties te verwoorden zijn er prachtige geluidsfragmenten geschreven en ingespeeld  om de sfeer van het verhaal weer te geven.

Nieuwsgierig geworden?

Kom naar de boekpresentatie op zaterdag 13 mei om 15.30 uur in Dorpshuis ’t Klooster in Zijtaart óf vul onderstaand formulier in om een exemplaar te bestellen!

‘Noodgeval in het magische dierenbos’ is verkrijgbaar vanaf 13 mei 2023.
Kosten voor ons muzikaal kinderboek: € 15

U wordt via het opgegeven e-mailadres geïnformeerd over levering en betaling.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)