Afgelopen zaterdag 8 juni was het zover, het jubileumfeest van de Boemelaars en een feest werd het.

Om 19.30u opende de deuren van het Dorpshuis en het stroomde al meteen vol. Een gezellige sfeer werd gemaakt door blaaskapel de Blaosplekkers uit Rooi. Als complete Überraschung waren ook onze Duitse vrienden uit Dorsten aanwezig.

Na een kort woordje van de voorzitter van de Muziekvereniging kwamen de Boemelaars zelf in actie. Een Boemelquiz met feesthoedje op of feesthoedje af werd er gespeeld. En om 21.30u werd het pas echt feest, na woordjes van onze partners en de voorzitter van CV De Reigers werd gestart met de Ameezing Boemelaars. De afgelopen weken hebben we diverse artiesten gepresenteerd en nu moest het gebeuren voor een hele volle zaal.

Het ene optreden was nog mooier of specialer dan het andere en de zaal kwam in vuur en vlam te staan. Na het laatste nummer werden de Boemelaars nog verrast met een speciaal cadeau aangeboden door de carnavalsprinsen van Erp (Dick), Mariaheide (Ruud) en Veghel (Jaap). Er werd een nieuw nummer uitgedeeld aan de muzikanten. De Boemelaars werden getest om meteen à vue het nummer “Zoet Zout Zuur” te spelen samen met de prinsen. Het werd een groot succes.

Blaaskapel Gazzerop kwam daarna op het podium om een vette muziekset neer te zetten. Als afsluiting van de avond waren de DJ’s Dick en Ruud aanwezig om het gezellige feest tot een goed einde te brengen.

Conclusie van alles: een Ameezing is een AMAZING avond geworden.

Dank aan iedereen die mee heeft geholpen om van onze verjaardag zo’n groot feest te maken. Wij als blaaskapel de Boemelaars hebben enorm genoten, jullie hopelijk ook.

Blaaskapel de Boemelaars