Dorpshuis wordt veilinghuis

Al weer voor de 7de keer organiseren Muziekvereniging Sint Cecilia en C.V. de Reigers gezamenlijk een dienstenveiling. Een uniek Zijtaarts evenement wat iedere vijf jaar door deze twee verenigingen samen wordt georganiseerd en erg succesvol is dankzij de grote betrokkenheid van heel het dorp en de verre omgeving.

De vorige edities van de dienstenveilingen staan bij veel mensen nog goed in het geheugen. Tot nu toe heeft elke veiling niet alleen gezorgd voor een prachtige opbrengst voor onze verenigingen, maar was het bovenal ook elke keer weer een waar dorpsfeest. Ook deze editie gaat weer een fantastisch evenement opleveren!

Noteer zondag 17 november 2024 daarom alvast in uw agenda en denk daarna na over een ludieke dienst die u zou kunnen aanbieden. Meer informatie volgt binnenkort.

Mocht je al vragen hebben stel ze gerust op dienstenveilingzijtaart@outlook.com of aan de leden van de veilingcommissie: Hans, Franc, Ruud, Gerard, Björn of Stijn.

Zondag 17 november 2024

Carnavalsvereniging De Reigers         Muziekvereniging Sint Cecilia