Zaterdag 11 november en zondag 12 november stonden in het teken van de Brabantse Kampioenschappen te Waalwijk. Met het A t/m D team, Duo, Solisten en onze Pirates groep mochten we deelnemen in diverse categorieën. Op voorhand was dit al een mooie prestatie om hier naartoe te mogen gaan na het behalen van de plaatsingsnorm.

Op zaterdag trad als eerste het C-team op. Met hun Egypte show wisten zij zilver te behalen en een NK-ticket! Een knappe prestatie. Al snel daarna mocht Pien optreden met haar solo op muziek van Fiesta. In een groot deelnemersveld wist zij een 12e plaats te behalen. Het D-team bracht het publiek en de jury in junglesferen. Zij behaalden weer een hogere score dan op de vorige wedstrijd en behaalden een 7e plaats. Het B-team trad op met the Greatest showmen en wisten met een 5e plaats en een NK-ticket de jury te overtuigen. Tot slot was de AB-groep aan de beurt met Pirates of the Carribean. De bus vol geladen met allemaal attributen en dat was niet voor niks. Met de hoogste score tot dusver gingen zij er met een gouden plak vandoor en ook zij mogen naar de Nederlandse Kampioenschappen. 

Op zondag was het al vroeg tijd voor de solisten van onze vereniging. Sara en Maud wisten allebei een hele mooie show neer te zetten. Een mooie eerste ervaring op het Brabants kampioenschap. Het duo Yentle en Marit wisten met een 4e plaats het podium net niet te halen maar wel een prachtige score van 82,0 punten wat voldoende was voor het NK. Tot slot was het A-team met hun Watershow aan de beurt. Zij behaalden 81,4 punten wat ook voldoende is voor een NK-ticket.

Een geweldig weekend met prachtige resultaten voor al onze deelnemers. Gefeliciteerd allemaal!