Vandaag stonden we al vroeg in Breda voor het concours voor alle majoretten van onze vereniging. Het was een fantastische ochtend met maar liefst 10 optredens van onze leden.

Het E-team kwam voor de dag met hun nieuwe Unicorn show. Een vrolijk geheel met rokjes die lichtgeven wat alleen al een prachtig effect gaf. Aaliyah, Kenzi, Roos, Liene, Eline en Joy straalden voor de jury en wisten al een mooi aantal punten te behalen. Heel knap!  

Het D team trad voor het eerst op met de nieuwe show George of the Jungle. Isa, Zoë, Ziva, Annemijn, Eline, Joy, Evi en Lana hebben het erg goed gedaan! Ze wisten gelijk de punten te behalen voor de Brabantse kampioenschappen en een No-drop certificaat. 

Het C team nam ons mee in de sfeer van Egypte. Met 3 verschillende muziekstukken was het een afwisselend en mooi geheel. Auke, Janne, Liz en Pien werden beoordeeld met 72,2 punten. Een heel mooi resultaat, mede dankzij een no-drop certificaat!

Het A en B team en het duo hadden zich al geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen tijdens de vorige wedstrijd in Vlijmen. Afgelopen zondag mochten zij tijdens deze wedstrijd zelfs twee keer de vloer op. Zowel met hun eigen show als met de groepsshow met attributen op muziek van Pirates of the Caribbean. Een trots gevoel als 18 meiden een grote show neer weten te zetten met verschillende soorten attributen. Piratenvlaggen, een schip, zwaarden en verrekijkers kwamen voor de dag om de show geheel in de sferen neer te zetten.

Ook onze 3 solisten wisten alle drie weer hogere punten te behalen dan tijdens de eerste wedstrijd. Een hele mooie vooruitgang waarbij Sara en Pien een no-drop certificaat hebben behaald en Pien zich ook heeft geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen. Een knappe prestatie van alle drie de meiden!! 

Het was een warme, maar zeer succesvolle ochtend. Op naar de wedstrijden in het najaar en op zondag 9 juli treden we in Zijtaart op. Tot dan!