Een volle agenda voor muziekvereniging Sint Cecilia afgelopen zaterdag. De middag stond in het teken van de boekpresentatie. En in de avond kon iedereen Blère met de Fanfère. En dat werd volop gedaan in de goed gevulde zaal in het dorpshuis. De zangers Hélène van den Hurk, Milou van Asseldonk, Heike Ketelaars en Stan van Hoof zongen de sterren van de hemel. En naarmate de avond vorderde gingen steeds meer mensen met hen meeblèren. 

Vanwege het songfestival kon een Abba medley natuurlijk niet ontbreken. We namen alvast een voorschot op het kampioenschap van Feyenoord met You’ll never walk alone; verrassend gezongen door onze eigen Walter van den Berkmortel. Anouk kwam nog langs, evenals een Barbie girl en ook Hazes liet zichzelf nog even horen. De slagwerkgroep ging Zwemmen in Bacardi Lemon en ging ook nog aan de Tequila. Waarop de fanfare dan maar ging Proosten. 

Na de toegift (I will survive; en dat deden we gelukkig) bleef het nog lang heel gezellig in het dorpshuis. Iedereen was enthousiast, dus het zou zomaar eens kunnen dat we dit concert in het programma houden.