Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover: We hebben ons unieke muzikaal kinderboek mogen presenteren aan het grote publiek!

Het Dorpshuis was omgetoverd tot magisch bos waar de boswachter het verhaal van Giesje verteld heeft. Veel kinderen, maar ook ouders en grootouders waren hierbij aanwezig.

Het verhaal werd, net zoals in het boek zelf, versterkt door de betoverende klanken van het bosorkest. Hierdoor kwam het verhaal nog meer tot leven. Helaas heeft de boswachter niet het hele verhaal kunnen vertellen aan de kinderen, maar gelukkig hebben velen dit opgelost door het boek die middag te kopen zodat ze thuis lekker verder konden lezen.

Uiteraard zijn alle betrokkenen, illustrators, vormgevers, sponsoren, projectgroep en het bosorkest in het zonnetje gezet. Zonder hen had dit bijzondere project niet kunnen bestaan!

De boekpresentatie is feestelijk afgesloten met het slotnummer van ‘Noodgeval in het magische dierenbos’. Dankzij het bosorkest, het opleidingsorkest, majoretten en Jill Barten ging iedereen vrolijk weer huiswaarts.

Mocht je nu denken ik wil ook zo’n magisch boek, dat kan! Ga naar www.sintceciliazijtaart.nl/kinderboek en bestel daar jouw exemplaar! Tevens is het boek verkrijgbaar bij boekhandel Schellen in Veghel.

Met muzikale groet,

Muziekvereniging St. Cecilia