Op zondag 23 april gingen we met de oudste groepen van de majoretten naar het eerste concours van dit seizoen. Al vroeg vertrokken we met auto’s richting Vlijmen.Als eerste waren onze solisten aan de beurt die voor de allereerste keer helemaal alleen op de vloer stonden. Pien van Asseldonk trad op met haar show: La Festa. Zij draaide een no-drop routine en behaalde hiermee een 3e plaats met 70,8 punten. Als tweede mocht Maud van Asseldonk optreden met haar nieuwe show Euphoria en zij behaalde 68,8 punten, wat goed was voor een 3e prijs. Sara Schepers was als derde aan de beurt met haar nieuwe solo Formula 1. Zij behaalde 75,4 punten en behaalde hiermee een zilveren plek. Harstikke mooie resultaten met deze nieuwe shows!

Het duo Marit van Dinter en Yentle vd Biggelaar traden voor het eerst op met een nieuwe duoshow; Skinnylove. De show was pas net af, maar dat was niet aan de show af te zien. Bijna 80 punten behaalden zij met heel mooi inlevingsvermogen en goede gelijkheid.

Het C-team nam ons mee in de wereld van Egypte. Met verschillende nummers zetten zij een goede sfeer neer. Dit werd beloond met een mooie eerste prijs!!

Een nieuwe show op muziek van The greatest showmen werd gemaakt voor het B-team. Afgelopen week werden de laatste puntjes op de i gezet en vandaag straalden ze helemaal. De moeilijkheidsgraad is flink omhoog gegaan en dat werd beloond met een eerste prijs.

Tot slot mocht het A-team optreden met hun show Water. Deze show is op verschillende plekken aangepast en er zijn moeilijkere twirls toegevoegd. Dit werd gelijk beloond door de jury met 79,4 punten en goed voor een eerste plaats.

Een zeer geslaagde eerste wedstrijd van het seizoen. Op naar de volgende wedstrijd op zondag 25juni in Breda. Hier zullen ook onze jongste groepen aan deelnemen.