Afgelopen zondag 11 december stond het jaarlijkse Sounds of Cecilia op het programma. Met een vol programma werd de ochtend om 9.45 uur geopend door de voorzitter en kon het publiek genieten van in totaal 28 optredens van de majoretten.  Ook onze jongste leden Jara, Liene en Ziva die nog maar een paar weekjes les hebben, traden op. Hoe knap is dat! Ons vaste jurylid, Jolanda Hoefnagels, was weer naar Zijtaart gekomen om alle optredens te beoordelen en ze werd verrast door thema’s als jungle, Formule 1, cowboys en indianen en nog veel meer.

De uitslag bij de majoretten was als volgt:

Jeugd 1                Eline vd Burgt

Jeugd 2               Liz vd Aa en Pien van Asseldonk

Jeugd 3                Madelon Rooijakkers en Britt van Lankvelt

Junior                   Sara Schepers

Aanmoedigingsprijs  E-team:  Liene Klomp, Kenzi Broks, Joy de Wildt, Jente Vos, Eline vd Burgt, Jara Schepers, Aaliyah Overweel en Roos van Dijk

Wisselbeker       Sara Schepers

In de middag was het de beurt aan de blazers en slagwerkers. De 21 optredens werden beoordeeld door de juryleden Albert-John Vervorst (blazers) en Henk Schellekens (slagwerk). In een volle ontmoetingszaal in het Dorpshuis kon het publiek genieten van muzikanten die nog maar net begonnen waren, maar ook de ervaren muzikanten lieten van zich horen. Een mooie mix van jong en oud. Ook het opleidingsorkest was van de partij met een aantal nieuwe nummers en een kerstnummer kon natuurlijk niet ontbreken. Voor Janne Klomp en Jurre van Lankvelt was het de eerste keer dat ze meespeelden als nieuw lid van het opleidingsorkest en dat hadden ze heel goed gedaan.

De winnaars bij de muzikanten:

Blazers

1e prijs                 Isis Hoefnagel en Iris van Nuland

2e prijs                 Jens van Gemert

3e prijs                 Nina van Nuland

Aanmoedigingsprijs         Opleidingsorkest

Wisselbeker        Isis Hoefnagel en Iris van Nuland

Slagwerk

1e prijs                 Meike Adriaans

2e prijs                 Jordy vd Laar

3e prijs                 Quinten Peters

Aanmoedigingsprijs         Goof Olthof

Wisselbeker        Meike Adriaans

Graag willen we Harm van der Burgt Transport, HLB Witlox van den Boomen en Beat It Muziekeducatie bedanken voor het schenken van de bekers.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag.