Aanstaande zaterdag 5 november vinden de Brabantse kampioenschappen plaats in Waalwijk voor de majoretten. Ons B-team en E-team  zijn geselecteerd om deel te nemen aan de Brabantse Kampioenschap. Tussen 13.30 en 16.30 uur zullen zij een podiumplek proberen te bemachtigen. Belangstelling en aanmoediging van fans is natuurlijk altijd leuk. Iedereen is welkom in Sporthal de Slagen, De Gaard 2 in Waalwijk. We wensen zowel het B-team als het E-team heel veel succes toe!

Op zaterdag 5 en zondag 6 november vindt ook het Jumbo Muziekfestival plaats. Dit jaar zal het festival plaatsvinden in Venhorst. Diverse harmonieën, fanfares en slagwerkgroepen treden op uit de Kring Veghel en strijden om de felbegeerde JumboCup! In de jaren 2018 en 2019 en 2021 heeft het fanfareorkest van onze Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart de JumboCup gewonnen. Ook onze slagwerkgroep heeft in 2021 een 1e plaats behaald. Er is dus zowel voor de slagwerkgroep als de fanfare wel iets te verdedigen.

Op zaterdag 5 november strijden 6 slagwerkgroepen om de Jumbo Cup. De optredens starten om 15.00 uur. Om 16.00 uur is de Slagwerkgroep van Zijtaart aan de beurt voor het optreden. De prijsuitreiking zal plaatsvinden omstreeks 20:15 uur.

Op zondag 6 november presenteren 7 muziekverenigingen (harmonie en fanfare) zich op het podium. Om 12.30 uur start het programma. Ons fanfareorkest  van Zijtaart zal om 16.50 uur optreden.  Om 18:45 uur is de prijsuitreiking.

Iedereen is welkom en van harte uitgenodigd om naar de optredens te komen luisteren en natuurlijk muziekvereniging Sint Cecilia aan te moedigen. We hebben een eer hoog te houden als muzikaal dorp in regio Veghel. De 37ste editie van het JUMBO muziekfestival  vindt plaats in het Gemeenschapshuis MFC de Horst, Sint Josephplein 14 te Venhorst.

We wensen de Majoretten, de Slagwerkgroep en het Fanfareorkest veel succes en plezier toe.

Bestuur Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart