Afgelopen zondag 2 oktober gingen de oudste 4 majorette teams en 1 duo voor het eerst op wedstrijd met hun nieuwe shows. Deze wedstrijd vond plaats in de Sporthal van Waalwijk.

Het D-team liet de jury genieten, schrikken en ze werd zelfs een beetje bang van deze griezelmeiden. Ze hebben precies de goede sfeer neergezet tijdens hun optreden. Heel knap! Het C-team dansten als supersterren door de gehele zaal. Ze hadden een hele mooie uitstraling en de jury zag dat er volop potentie in zit. Het B-team straalden als nooit tevoren, wat een power hebben deze meiden. Zij wisten een hele krachtige show neer te zetten op muziek van ‘This is Me’. Ons A-team ging helemaal los op muziek in het thema Water van Davina Michelle, om kippenvel van te krijgen. Tevens behaalden zij een no-drop certificaat! Heel erg knap. Tot slot kwam ons Duo: Marit en Yentle in actie, een mooie show met goed duo-werk en veel variaties. Alle teams hebben ingesproken juryrapporten ontvangen en met deze tips zullen zij op zondag 16 oktober in St. Oedenrode gaan proberen om voldoende punten te behalen voor de Brabantse Kampioenschappen.