Op zaterdag 9 april vertrokken we met een bus vol deelnemers en supporters richting Almere. Als eerste mocht ons B-team optreden met hun Ibiza show onder leiding van Marit en Yentle. De show was nog nooit zo goed gegaan. Alles werd vol overtuiging uitgevoerd en de show ging heel netjes gelijk. De juryleden beoordeelden het optreden met 76,7 punten. Een hele mooie prestatie en goed voor een 5e plaats.

Vervolgens mocht het C-team hun 1001 nacht show laten zien aan een 2-tal juryleden. De presentatie was erg goed en de meiden hadden er zichtbaar zin in. Onder leiding van Yvanka en Anne wisten zij 78,1 punten te behalen. Dit puntenaantal was goed voor een Zilveren medaille!

Als een van de laatste optredens van de dag mocht onze A-groep hun show laten zien op muziek van The Greatest Showmen. De pit was duidelijk te zien en alles werd uit de kast gehaald om voor de laatste keer met deze show op te treden. Ze hebben onder leiding van Roselin en Yvanka dit kampioenschap af weten te sluiten met 79,1 punten op het hoogste podium. Nederlands Kampioen!

Op zondag 10 april was het de beurt aan onze jongste groep, het D-team. De meiden waren erg zenuwachtig voor de eerste keer op zo’n grote wedstrijd, maar wat hebben ze het goed gedaan. Deze groep staat onder leiding van Marjan, Sara, Lieke en Amber. Met de muizendans behaalden zij een 4e plaats op het Nederlands Kampioenschap. 

Allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten! Omdat we als trainsters zo trots zijn op deze mooie groep meiden werden alle majoretten verrast met een gepersonaliseerd trainingsshirt. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Print&Co en AMC Nederland. Hartstikke bedankt voor jullie sponsoring!