Eindelijk mochten de majoretten van muziekvereniging Sint Cecilia weer eens optreden. Na bijna twee jaar geen wedstrijden te hebben gedraaid was het afgelopen zondag 17 oktober weer eens écht opgetreden voor jury en publiek. Voor de elfde keer in onze geschiedenis mochten we een majorettewedstrijd organiseren in samenwerking met de Brabantse Muziekbond. Al vroeg stonden de eerste deelnemers in sporthal De Streepen in Sint-Oedenrode te popelen om hun show uit te voeren. Zo ook de vier teams van onze eigen vereniging.

Als eerste mocht het D-team optreden met hun muizendans. Wat was het spannend zo’n eerste optreden in zo’n grote zaal, maar wat hebben ze het goed gedaan! Zij wisten de jury te betoveren en behaalden 68,4 punten, een hele mooie score! Als tweede mocht ons C-team optreden met hun 1001-nachtshow. De meiden straalden tijdens hun optreden en de show ging heel mooi gelijk. Zij behaalden 76,2 punten, een hele mooie prestatie. Daarna mocht het B-team optreden. Zij namen ons mee naar Ibiza. Met het vliegtuig en zomerse tintjes die uitgebeeld werden wisten zij 77,4 punten mee naar Zijtaart te nemen. Tot slot was het de beurt aan onze A-groep. Op muziek van de Greatest Showmen lieten zij een hele gave show zien. Om kippenvel van te krijgen. Zij behaalden 80,2 punten!

Met deze geweldige uitslagen konden we na afloop in het kleedlokaal vertellen dat alle vier onze groepen zich geplaatst hebben voor de Brabantse Kampioenschappen op 13 en 14 november 2021. Heel gaaf dat we daar met alle majorettengroepen naartoe mogen!

Tot slot willen we al onze vrijwilligers van muziekvereniging Sint Cecilia en trainsters bedanken die afgelopen zondag meegeholpen hebben om deze dag te organiseren. 

Namens bestuur en leden feliciteren we iedereen van harte met het bereikte resultaat en de goede organisatie van deze wedstrijd.