Na een lange stilte zijn we intussen weer zover dat we volop repeteren met alle geledingen en zijn we ons aan het voorbereiden op een uitvoering in het openbaar. Sint Cecilia wil u graag hiervan op de hoogte brengen en van harte uitnodigen voor het mini festival in Zijtaart op zondag 18 juli.

In de ochtend gaan onze muzikanten en majoretten optreden op verschillende buitenlocaties waarbij iedereen kan komen kijken en luisteren. Het is voor de vereniging een mooie gelegenheid om zich na lange tijd weer te presenteren aan de mensen in Zijtaart, familieleden en vrienden.

Onderstaand is het tijdschema te zien van dit mini festival:

GroepTijdLocatie
Opleidingsorkest10.30-11.15 uurSchoolplein
Jeugdslagwerkgroep
Muziek=cool
Slagwerkgroep11.15-11.45Noud van Asseldonkplein
X aantal muzikanten
Gedecoreerden
Majoretten11.45-12.15 uurGymzaal
Publiek in de evenementenzaal met de wand open
Fanfareorkest12.15-13.00 uurSchoolplein
Jubilarissen

We kijken uit naar uw aanwezigheid.

Muzikale groet,

Het bestuur van

Muziekvereniging

Sint Cecilia Zijtaart