In 2021 wordt carnaval ondanks de coronapandemie toch gevierd in Zijtaart! In plaats van een optocht werden alle inwoners van Zijtaart opgeroepen om de voortuinen ludiek te versieren. Hierdoor ontstond er toch een carnavalssfeer in Zijtaart. Als muziekvereniging konden we natuurlijk met een bijdrage van onze Sjooklub Fiosco niet achterblijven.

Deze keer hebben de spons(oren) van onze Sjooklup een knuffelconcert verzorgd in de tuin van Fioscolid Marieke van Lankvelt. Om 13.00 uur nam Opperknuffel en dirigent van de Sjooklup plaats op de felbegeerde Wisselromkan van CV De Reigers. De trofee die de Sjooklup in 2020 heeft gewonnen en waar wij erg trots op zijn!

Ook dit knuffelconcert van de spons(oren) was een waar spektakel in de tuin van Marieke. De jury, prinsenpaar Jurre en Liza, adjudanten, nar en hun raad van elf hebben vast en zeker genoten van dit concert!

Alaaf!

Sjooklup Fiosco

Gelegenheidsorkest van Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart