Sinds jaren hebben we als muziekvereniging de traditie om een Oudjaarsconcert te geven in de Lambertuskerk in Zijtaart. Hierin gaan we op muzikale wijze door het afgelopen jaar en staan we stil bij bijzondere momenten. Helaas kan dit door de huidige corona maatregelen in de vertrouwde vorm van een liveconcert dit jaar niet plaatsvinden. Echter 2020 is ook voor onze vereniging wel een heel bijzonder en op momenten ook een emotioneel jaar geweest. We hebben daarom als vereniging gewerkt aan een digitaal oudejaarsconcert! We nodigen iedereen uit om dit concert op 31 december (of later) te bekijken.

Om iedereen muzikaal mee te nemen door het jaar 2020 hebben we opnames gemaakt van alle geledingen. Hierin gaan we in op alle diepte-en hoogtepunten van het jaar 2020.  Het is een echte film geworden van ongeveer 45 minuten.

Vanaf 31 december staat deze videoboodschap en film met een link op onze website www.sintceciliazijtaart.nl

Een mooie compilatie waarin zowel het opleidingsorkest, fanfareorkest, slagwerkgroep en majoretten in zijn vertegenwoordigd. Tevens worden alle overledenen herdacht die direct betrokken waren bij onze vereniging, maar we staan natuurlijk ook stil bij alle andere overledenen daarbuiten. Ook een mooie gelegenheid om te herdenken.

We wensen iedereen veel kijk en luisterplezier en wensen iedereen fijne feestdagen!

Namens het bestuur,