Sinterklaas en Kerst staan weer voor de deur. Nu de crisis voortduurt, zullen nog meer mensen er voor kiezen om hun cadeautjes en surprises online te bestellen. Graag willen wij u via dit bericht herinneren aan de mogelijkheid om bij het doen van online aankopen onze vereniging te sponsoren.

Als u uw aankopen via Sponsorkliks koopt, sponsort het bedrijf waarbij u koopt onze vereniging. Een  percentage van het aankoopbedrag gaat naar onze vereniging. Het kost u niets extra. Ruim 250 webwinkels zijn bij dit initiatief aangesloten. Dit zijn onder andere Bol.com, Coolblue, de MediaMarkt, Jumbo en Booking.com.

Hoe werkte het ook alweer?

1, Ga naar sintceciliazijtaart.nl en druk op de advertentie van Sponsorkliks. U komt nu op de website sponsorkliks.com en bent eenmalig automatisch gelinkt aan onze vereniging.

2. U kiest op de website van Sponsorkliks de winkel waar u iets wilt kopen en winkelt verder vanuit deze webpagina. Alleen op deze manier koopt u via Sponsorkliks.

3. U zoekt uit wat u wilt kopen en betaalt uw aankoop. U hoeft verder niets te doen en u betaalt niets extra’s.

Hopelijk bent u bereid met enkele extra klikken onze vereniging te steunen. Alvast onze hartelijke dank aan iedereen die een steentje bijdraagt!

Met vriendelijke groeten

Het bestuur van Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart