Anne Marie is op donderdag 29 oktober tot erelid benoemd bij muziekvereniging St. Cecilia Zijtaart. In het bijzijn van familieleden en de majoretten werd de huldiging op corona gepaste wijze uitgevoerd.

Ze heeft haar sporen verdiend na ruim 30 jaren bij onze vereniging  actief te zijn. Eerst als instructrice en daarna als coördinator van de Majoretten. Anne Marie nam in juli afscheid als bestuurslid van de vereniging. Zij is meer dan 25 jaar bestuurslid geweest. Zij was en is er altijd voor onze vereniging. altijd bereid mee te helpen vol met goede ideeën. Een vriendelijke bestuurder die open staat voor alles en iedereen.

Anne Marie is één van de grondleggers van dans binnen de vereniging en zette dit op de kaart, binnen Zijtaart maar ook daarbuiten tijdens landelijke en internationale wedstrijden.

Met heel veel passie en kundigheid heeft zij vele malen verschillende teams van de majoretten geleid tot maar liefst de Europese kampioenschappen.

Marjan van Asseldonk-van de Burgt neemt de bestuurlijke taak van Anne Marie over en gelukkig blijft Anne Marie als de rechterhand van Marjan mede leiding geven over de majoretten. Daarnaast blijft zij ook bij andere commissies van de muziekvereniging actief.

Het bestuur en alle leden vonden het meer dan verdiend om Anne Marie voor al haar inzet op deze wijze te eren.

Wij feliciteren haar met deze benoeming!

Bestuur Muziekvereniging

St. Cecilia Zijtaart