Ook dit jaar doet vereniging Sint Cecilia weer mee met de Grote Clubactie. Dit jaar is ervoor gekozen om de jeugdleden niet met een collectieve actie langs de deuren te sturen; dit vinden wij ongepast. Wel hebben al onze leden loten ontvangen om individueel te verkopen. Loten kosten € 3,- per stuk, waarvan 80% ten goede komt aan onze vereniging. Indien u loten koopt sponsort u ons niet alleen, u maakt ook kans op de hoofdprijs van € 100.000,-.
Wanneer u door een van onze leden bent benaderd, krijgt u ook een deurzegel welke u op uw deur kunt plakken, zodat andere leden weten dat u reeds benaderd bent.

Wij hopen op uw steun bij deze actie. Mocht men niet aan uw deur komen, maar wilt u wel meedoen met de actie, dan kunt u ook een van onze leden contacteren of een mail sturen naar info@sintceciliazijtaart.nl. Het overhandigen van loten kan natuurlijk ook digitaal. Ieder lot heeft naast een lotnummer een unieke beveiligingscode; je hebt beiden nodig om een prijs op te eisen.

De trekking vindt plaats op 9 december aanstaande. Wij zullen de einduitslag plaatsen in het Zijtaarts Belang, zodat u gemakkelijk kunt controleren of u prijs heeft. Meer informatie over de actie en de prijzen kunt u vinden op de website: https://clubactie.nl/over_ons.html.

Wij danken u bij voorbaat.

Bestuur Muziekvereniging Sint Cecilia.