Muziekvereniging Sint Cecilia is steeds op zoek naar mensen die de vereniging financieel willen ondersteunen. 

Onze vereniging speelt in de eerste klas, dus op hoog niveau. We hebben daarvoor goed opgeleide muzikanten nodig met goede instrumenten. Daarnaast hebben we een heel majoretten korps en de dansgroep Return die met hun optredens vaak onze grote optredens tot een waar spektakel weten te maken. Voor deze grote shows en ook de jaarlijkse wedstrijden is mooie toepasselijke kleding met ook de juiste attributen nodig.

De aanschafwaarde van een instrument kan variëren  tussen de €1000,– tot wel €15.000,– De vereniging moet elk jaar goed kijken wat er nodig is en of de beschikbare financiële middelen aanwezig zijn, anderzijds willen we (jonge) muzikanten wel middels opleiding en een goed instrument de mogelijkheden bieden om goed muziek te kunnen maken.

Gelukkig worden we heel goed gesteund door een vaste kring van honoraire leden en vele vrienden van onze muziekvereniging.

We hebben nu ook een mogelijkheid voor iedereen om kosteloos een steentje bij te dragen. Bijna iedereen koopt tegenwoordig wel eens iets via een online webwinkel. Middels online aankopen bij ruim 250 bekende webwinkels bestaat er een eenvoudige kliksysteem om een klein percentage van het aankoopbedrag naar onze vereniging door te sluizen. Deze week wordt er huis aan huis een brief bezorgd waarin duidelijk wordt gemaakt hoe dat werkt.

Natuurlijk hopen wij dat u bereid bent om hieraan mee te doen. We zullen u jaarlijks informeren via Zijtaarts Belang over het resultaat.

Bij voorbaat alvast onze hartelijke dank voor de aandacht en nog liever voor het openen van de brief welke deze week bij u in de bus valt.

Op onze website kunt u ook meer  informatie vinden: www.sintceciliazijtaart.nl

Namens bestuur en leden van

Muziekvereniging Sint Cecilia

Zijtaart