Op zondag 17 november is in het Dorpshuis van Zijtaart weer een dienstenveiling. Eens in de vijf jaar organiseren Carnavalsvereniging De Reigers en Muziekvereniging Sint Cecilia de dienstveiling. Een traditie in Zijtaart van alweer 25 jaar. Binnenkort ontvangt u het dienstenveilingboekje in uw brievenbus. De dienstenveiling is natuurlijk in ons Dorpshuis. Om 12.30 uur gaat de zaal open en om 13.00 uur opent Berry Knapen de veiling.

Tonprater Berry Knapen

Om het jubileum van 25 jaar dienstenveiling te vieren hebben we Berry Knapen gevraagd om op een ludieke manier de dienstenveiling te openen. Berry is meervoudig Brabants kampioen tonpraten. Hij noemt zichzelf Absurdist. Absurde typetjes, absurde humor.

Eerlijk gezegd is hij zo maf als een deur.

Dienstenveiling

Na deze ludieke opening starten we met het per ‘opbod’ veilen van de aangeboden diensten. Ook dit jaar is het gelukt om veel diverse diensten bij elkaar te verzamelen. Met dank aan alle aanbieders en begunstigers. Er is voor ieder wat wils; voor jong en oud, van groot tot klein en van duur tot goedkoop. De organisatie streeft natuurlijk naar een goede opbrengst voor de carnavalsvereniging en de muziekvereniging van Zijtaart. Daarvoor hebben we natuurlijk u allen als kopers nodig. U sponsort hiermee niet alleen de organiserende verenigingen, maar krijgt er ook een mooie dienst voor terug!

Alle ingrediënten om er een geslaagde middag van te maken zijn aanwezig. Voor de kleintjes is er een kinderhoek waar de kinderen worden vermaakt. Als u honger of dorst krijgt hoeft u niet naar huis, want ook aan de innerlijke mens is gedacht.

Dienstenveilingboekje binnenkort in de bus

Binnenkort ontvangt u het dienstenveilingboekje in uw brievenbus. Veel plezier met het uitzoeken van de diensten waar u op gaat bieden. Hopelijk zien we u allemaal in het Dorpshuis op zondag 17 november 2019.

Dienstenveilingcommissie 2019