Zondag 8 september zijn onze majoretten van Muziekvereniging St. Cecilia op wedstrijd geweest in Waalwijk. Na een korte warming up mochten alle vier onze teams de vloer op. De optredens gingen erg goed.

Het C-team mocht het spits afbijten van Zijtaart. Zij straalden tijdens hun optreden en genoten zichtbaar van het dansen! Zij behaalden onder leiding van Marit en Yentle 73,0 punten met hun show in het thema ‘De wereld rond’.

Het A-team had zich voor de zomervakantie al geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen en zij behaalden ook nu weer een mooi resultaat onder leiding van Yvanka en Roselin. Ook het B-team staat onder hun leiding en zij kwamen met hun 1001 nacht show op de vorige wedstrijd maar net 0,2 punten te kort om de norm te behalen om naar de Brabantse Kampioenschappen te mogen, maar helaas waren zij ook dit keer 0,2 punten verwijderd van de norm. Dit moet goed gaan komen op de wedstrijd die op zondag 6 oktober in sporthal de Streepen te St.Oedenrode door ons zelf wordt georganiseerd.

Voor ons jongste team kon deze dag niet meer stuk. Hun Cowboyshow onder leiding van Anne en Marjan werd beoordeeld door de jury met 75,0 punten. Hiermee mogen zij net als ons A-team naar de Brabantse Kampioenschappen en bij de prijsuitreiking mochten zij nog een keer naar voren komen, want zij kregen de titel ‘Star of the day ‘.

Bestuur en Team Majoretten

Muziekvereniging St. Cecilia

Zijtaart