Nu iedereen de zomerslaap weer uit heeft, en het nieuwe seizoen van start is gegaan, leek het de Boemelaars een geschikte tijd om eens een keer naar de wijnfeesten in Duitsland te gaan. Maar ja, waar ga je dan naar toe, zoveel plaatsen waar ze allemaal de beste wijn hebben, wel optocht, geen optocht? Na veel speurwerk was de keuze op Ahrweiler gevallen, waar we voor het laatst waren in 2007, ja inderdaad 11 jaar geleden.

Omdat we natuurlijk graag van de wijn proeven hadden we 2 taxibusjes gehuurd voor de reis, bestuurd door Henri en (ome) Henk Schepers, daarvoor dank!! Bij aankomst natuurlijk eerst een echte Deutsche Frühstück, waarna we er volop tegenaan konden.

Na verschillende succesvolle en rijkelijk beloonde setjes muziek gemaakt te hebben en diverse König Pilseners later (Jaja, geen wijn voor de Boemelaars op de wijnfeesten), hebben we de dag afgesloten met een gezamenlijk diner: Pommes mit Brat- oder Currywurst.

 Met speciaal dank aan de inwoners van Ahrweiler, voor het dit maal laten liggen van de trombone, zodat die gewoon mee naar huis kon

Na een voorspoedige terugreis kunnen we ons zachtjes aan klaar maken voor een nieuw carnavals seizoen wat rond, inderdaad, 11 november weer begint. 

 Met muzikale groet,

De Boemelaars