Vanaf januari hebben 11 jongens en meisjes van groep 3 en 4 wekelijks lessen van Muziek=Cool bijgewoond. Deze lessen zijn verzorgd door Vera Schippers, werkzaam bij Beat It Muziekeducatie. De kinderen hebben op een laagdrempelige manier kunnen ervaren hoe leuk en leerzaam het is om muziek te maken.

Tevens hebben ook leerlingen van groep 4/5 in het afgelopen jaar tijdens schooltijd wekelijks muziekles van CHV-Academy gekregen. Deze lessen zijn verzorgd door Sep Otten, werkzaam bij Phoenix Cultuur. De afgelopen weken hebben zij speciaal kennis gemaakt met blaas- en slaginstrumenten van onze muziekvereniging.

Door iedereen is er hard geoefend voor een gezamenlijke slotuitvoering. Met begeleiding en ondersteuning van het opleidingsorkest, de opstapslagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep van onze muziekvereniging laten alle kinderen zien en horen wat ze geleerd hebben. Er komen diverse muziekstijlen en muziekinstrumenten aanbod.

Wij nodigen u graag uit om op dinsdag 8 mei naar het prachtige resultaat te komen luisteren. De slotuitvoering start om 18.30uur in het dorpshuis.

Na de slotuitvoering is er een instrumentenmarkt. Op deze markt kunnen de kinderen alle instrumenten proberen en zich opgeven voor drie gratis proeflessen.

Graag zien we u op dinsdag 8 mei om 18.30uur in het dorpshuis. Het belooft een geweldige voorstelling te worden.

Met vriendelijke groet,

Muziekvereniging St. Cecilia Zijtaart