la banda musicale della Santa Cecilia presenta:

Un concerto del Mediterraneo  

Muziekvereniging St. Cecilia presenteert op zaterdag 21 april een bijzondere muzikale avond met muziek van componisten uit landen rond de Middellandse zee. Om helemaal in de sfeer te komen serveren wij naast een klein hapje ook de beste wijnen uit de regio. Om zo te genieten van een ontspannen, gezellige avond met vrienden en familie.

Door de muziek waant u zich in het zonnige zuiden. Dwaal lekker af met uw gedachten naar de Meditarranee en het aangename klimaat. Met de muziek van de Godfather beleeft u een wandeling met Don Corleone door Palermo. De geuren van pasta, focaccia en olijven komen u tegenmoet. La madre famiglia staat vol overgave in de keuken de heerlijkste pizza’s te bakken. Het water loopt u in de mond. Na de maaltijd loopt u met de zon op uw gezicht door de smalle straatjes. U geniet van een heerlijke caffè macchiato terwijl boven u de was wordt opgehangen. Het verkeer zoekt verhit zijn route door de stad, maar boven deze kakofonie hoort u heerlijke muziek. Het is de muziek van Ennio Morricone uit een van zijn spaghetti westerns. U schrikt op en bent weer in het dorpshuis te Zijtaart, maar uw gedachten zijn in de Mediterranee.

Graag tot snel op dit verassende lenteconcert! Verheug u op warme klanken en temperamentvolle muziek. U bent allen van harte welkom op 21 april om 20.00 in de ontmoetingszaal van Dorpshuis ’t Klooster. Loop gezellig binnen, de entree is gratis! 

Adios. Ciao!

Muziekvereniging St. Cecilia Zijtaart