Stijn van Uden slagwerker van het jaar 2017

Stijn heeft laten zien ruime kennis te hebben van de vele slagwerkinstrumenten die onze vereniging rijk is. Hij  bespeeld de snaredrum, bongo’s de basedrum, drumstel. Maar ook het melodisch slagwerk. Omdat het vaak lastig is om de juiste noten te vinden wanneer je de marimba of de xylofoon gaat spelen, moet je het vaak uit je hoofd doen. Je moet daarvoor heel veel oefenen en dat doet Stijn maar al te graag thuis op de xylofoon. Wanneer hij een nieuw muziekstuk heeft meegekregen dan is het de volgende week al bijna voor 100% ingestudeerd en speelt hij het uit zijn hoofd wat heel knap is… Tijdens het solistenconcours heb je dat ook al laten zien en horen, je behaalde toen al een 1ste prijs. Je A diploma heb je afgelopen zomer gehaald en intussen speelt hij bij het grote slagwerkgroep. Stijn is een waardevolle slagwerker bij onze vereniging en daarom een volkomen terechte keuze om hem tot slagwerker van het jaar uit te roepen.

Stijn van Uden slagwerker van het jaar 2017

Wouter van der Burght blazer van het jaar 2017

Wouter is dit jaar blazer van het jaar 2017 geworden. Wouter heeft een sterke motivatie, zeker sinds de overstap naar het fanfare orkest. Sinds een jaar speelt Wouter bij het fanfare orkest én daarnaast ook bij het opleidingsorkest. Hij vindt dit allebei super leuk en straalt dit ook uit tijdens repetities en concerten. Wouter is muzikaal gezien ontzettend veel gegroeid het afgelopen jaar. Door deze groei is hij een echte kartrekker bij het opleidingsorkest. Wouter laat horen hoe mooi een hoorn klinkt en is daarnaast ook een goede ondersteuning voor de rest van het orkest. De aanwezigheid van Wouter is goed, het komt maar zelden voor dat Wouter niet aanwezig is. Ook op andere vlakken is Wouter actief binnen de vereniging. Dit jaar is hij voor het eerst mee geweest als algemene leiding van het muziekweekend. Hij laat ook hier zien dat we als vereniging veel aan hem hebben, wat we erg fijn vinden. Kortom Wouter is door deze punten een aanwinst voor de vereniging en een voorbeeld voor andere blazers.

Wouter van der Burght blazer van het jaar 2017

 Isis Hoefnagels Majorette van het jaar 2017

 Dit jaar hebben we Isis Hoefnagel gekozen voor majorette van het jaar 2017. Isis is het afgelopen jaar heel erg gegroeid. Ze doet altijd erg goed mee tijdens de trainingen. Ze is een echte doorzetter. Als er een nieuwe moeilijke twirl geleerd moet worden, geeft ze niet zomaar op. Ze helpt ook altijd mee en kan de shows heel goed onthouden. Een voorbeeld voor iedereen en daarom heeft ze de titel zeker verdiend.

Isis Hoefnagels majorette van het jaar 2017