Muziekvereniging St. Cecilia Zijtaart organiseert op zondag 28 januari voor de tweede keer de strijd om de Meierijstad Cup. Jeugdleden van de verschillende harmonieën en fanfareorkesten uit de gemeente Meierijstad treden deze ochtend op. 

De Meierijstad Cup is een muzikale samenwerking tussen de harmonie en fanfare-verenigingen uit de  gemeente Meierijstad. De jeugdleden wordt op deze manier de mogelijkheid geboden om podiumervaring op te doen.

Elke vereniging  krijgt de gelegenheid om enkele optredens te verzorgen. Namens Muziekvereniging St. Cecilia gaan Luc Brugmans, Stijn van Uden, Milou Kemper en Bram van der Linden zich van hun beste kant laten horen. Uiteraard proberen zij de Meierijstadcup in Zijtaart te houden.

Voordat de jury de resultaten bekend maakt is er een optreden van Jazz Kids, onderdeel van Phoenix Cultuur.  Alle muzikanten treden op voor een deskundige en onafhankelijke jury. Na afloop van alle optredens wordt bekend gemaakt wie de Meierijstad Cup mee naar huis mag nemen.

Locatie:          Dorpshuis Zijtaart

Adres:             Pastoor Clercxstraat 52

 

Tijdstip:          10.30 uur – 12.30 uur

Entree is gratis, iedereen is welkom!

 

 Het bestuur Muziekvereniging St. Cecilia

Wanneer:      zondag 28 januari 2018