Graag nodigen wij u uit voor ons oudejaarsconcert op zaterdag 30 december om 20.00 uur in de Lambertus kerk te Zijtaart.

Met dit concert brengen we een muzikale ode aan 2017. We hebben als vereniging, met al onze geledingen, een mooi jaar achter de rug waarbij ‘Seitert goes proms’ en ‘Proms4Kids’ de absolute hoogtepunten waren. We hebben daar vele van u mogen begroeten en mee mogen laten genieten.

 Tijdens het concert op 30 december nemen we u mee naar het jaar 2017 en zullen we met onze te spelen muziekstukken gebeurtenissen uit 2017 herbeleven en staan we stil bij hoogte- en dieptepunten.

Na afloop proosten we graag met u op een gezond, mooi en muzikaal 2018. Het jaar waarin wij verder zullen gaan als Muziekvereniging St. Cecilia Zijtaart. Met deze nieuwe naam doen wij al onze geledingen eer aan.

 Uit dank voor uw betrokkenheid van het afgelopen jaar 2017 hopen wij u te mogen begroeten bij deze feestelijk afsluiting van het jaar. En natuurlijk hopen wij ook te kunnen rekenen op uw support bij onze geplande activiteiten in het nieuwe jaar.

Voor nu wensen wij u hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2018.

Graag tot ziens op zaterdag 30 december

Met muzikale groet,

 Bestuur fanfare St. Cecilia