“De kaartverkoop voor Seitert goes Proms en Proms4Kids op 28 en 29 oktober a.s. is in volle gang.

De zitplaatsen voor Seitert goes Proms zijn reeds uitverkocht, maar er zijn nog staanplaatsen beschikbaar.

Heeft u nog geen kaarten, dan kunt u deze kopen bij het Dorpshuis of bij Café-Zaal Kleijngeld of online bestellen via info@sintceciliazijtaart.nl

 Op 1 september verschijnt het blad ‘Dichterbij’ van de Rabobank. Hierin zitten vouchers, waarmee u voor beide evenementen twee kaartjes met korting kunt bestellen. Let op; de actie geldt tot maximaal 100 kaartjes voor ieder evenement en er zijn reeds kaarten gereserveerd met korting. Wacht daarom niet te lang! Wilt u er zeker van zijn dat u uw kortingvoucher kunt gebruiken, reserveer uw kaarten dan nu alvast via info@sintceciliazijtaart.nl en geef daarbij aan dat u van de actie van de Rabobank gebruik wilt maken.