Op donderdagavond 20 april was de slotuitvoering van het muziekproject ‘ Windkracht 6’ in het Dorpshuis. Onder leiding van fanfare Sint Cecilia en in samenwerking met de school kregen alle kinderen van groep vier en vijf zes weken lang muzieklessen van Anne Peters en Paul Schepers. Zij lieten de kinderen kennis maken met alle instrumenten die de fanfare rijk is, zoals een trombone, bugel, saxofoon en slagwerk. Op deze slotuitvoering lieten alle kinderen horen dat ze al flink wat geluid uit de instrumenten konden krijgen. Ze konden zelfs al samen met het opleidingsorkest een nummer ten gehore brengen. Daarnaast lieten ook de leden van de opstapslagwerkgroep en jeugdslagwerkgroep horen wat je allemaal kunt leren, sommigen met nog maar één jaar les! Ook de majorettes lieten een vrolijke dans zien.

Wil je ook graag een instrument leren bespelen, maar weet je nog niet zeker of het iets voor je is? Geef je dan nu op voor drie gratis proeflessen!

 Vul onderstaande gegevens in en doe het strookje voor 13 mei in de brievenbus van Pastoor Clercxtraat 79. Opgave middels onze email  info@sintceciliazijtaart.nl is ook mogelijk met invulling van opgave gegevens hieronder vermeld.

Na deze datum wordt er contact met je opgenomen om de proeflessen in te plannen.

Naam:

Straat:

Postcode en plaats:

Geslacht:

Geboorte datum:

Handtekening ouders:

Ik wil graag drie proeflessen op:

o   Slagwerk 

o   Trompet

o   Bugel

o   Saxofoon

o   Trombone

o   Hoorn

o   Bariton