Afgelopen weken hebben de kinderen van groep 4/5 van de basisschool muzieklessen aangeboden gekregen vanuit fanfare Sint Cecilia. Wat de kinderen hebben geleerd willen zij graag aan u laten horen tijdens de slotuitvoering op 20 april om 18.30 uur  in het Dorpshuis.

Na de uitvoering is er de mogelijkheid tot inschrijven voor drie gratis proeflessen op een instrument naar keuze (vanaf groep 5, anders in overleg) . Op de instrumentenmarkt, na afloop van de uitvoering, kun je alle instrumenten nog eens uitproberen!

Heb je geen muzieklessen vanuit de fanfare gehad, maar wil je graag een instrument leren bespelen? Kom dan naar de slotuitvoering op 20 april! Ook ouders, broertjes/zusjes en opa’s/oma’s zijn welkom!

 Wat:              afsluiting muziek op school ‘Windkracht 6’

Waar:            het Dorpshuis

Wanneer:     donderdag 20 april

Tijd:               18.30 uur

Entree:          gratis