In het najaar van 2017 staat ons weer een geweldig, muzikaal weekend te wachten! Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt “Seitert goes Proms” plaats. Op zondag 29 oktober barst het feest los met “Proms 4 Kids”. Twee dagen vol muziek, sfeer en gezelligheid. In de zomer van 2016 zijn twee commissies al aan de slag gegaan om er weer een groot muzikaal feest van te maken.

Organisatie

De Seitert goes Proms commissie bestaat uit: Frans van Asseldonk, Maaike Beckers, Martien van der Burght, Ruud Cissen, Annerie Habraken, Thijs Habraken, Anja Heerkens, Jolijn Rietbergen en Paul Schepers.

De Proms 4 Kids commissie bestaat uit: Marjan van Asseldonk, Ralf van der Heijden, Lieke van Nunen, Sanne van Nunen, Anouk van Sleuwen, Lindy Verhoeven en Wendy Versantvoort.

Seitert goes Proms

Tijdens Seitert goes Proms wordt weer flink muzikaal uitgepakt. Het fanfareorkest en de slagwerkgroep worden begeleid door een combo en een promskoor. Dansgroep Return zal het geheel aanvullen met geweldige dansoptredens.

Het combo en het promskoor zijn speciaal samengesteld voor Seitert goes Proms. Het promskoor bestaat uit ongeveer 16 zangers en zangeressen uit Zijtaart en directe omgeving. Naast het koor zullen ook diverse solisten meedoen aan de proms.

Op maandag 20 maart heeft in aanwezigheid van alle deelnemers de kick off plaatsgevonden. Nadat iedereen zich had voorgesteld zijn gezamenlijk een aantal nummers van Seitert goes Proms 2017 beluisterd. Er was al veel enthousiasme te bespeuren. Daarna zijn het promskoor en de fanfare gestart met het instuderen van de eerste nummers.

Proms 4 Kids

Een tweede editie van Proms 4 Kids kon na het succes van 2012 niet uitblijven. Tijdens de eerste editie hebben we gemerkt dat de combinatie van muziek, dans, beeld en toneel heel erg goed werkt. De kinderen blijven tijdens de voorstelling geboeid, er is continu iets te horen en te zien. Daarom is besloten om deze ingrediënten ook nu weer terug te laten komen.

De commissie heeft al een aantal keer flink zitten brainstormen over een nieuwe verhaallijn. Het beloofd in ieder geval weer een heel spannend verhaal te worden. Dit keer in ieder geval geen wereldreis met Cecilia Airlines, maar……dat houden we nog even geheim voor jullie.

Binnenkort gaan we de toneelspelers, solisten en band aan jullie voorstellen. We mogen al wel verklappen dat we een aantal zeer ervaren en getalenteerde toneelspelers hebben weten te strikken. Zij zullen het verhaal op een geweldige manier gaan vertolken. Daarnaast hebben we ook nog een echte band met zes stoere jongens. Zij gaan een aantal nummers met het opleidingsorkest samen spelen. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een talentvolle zangeres uit Zijtaart! Wie dit allemaal zijn horen jullie binnenkort!

Sponsoring

Naast het vele vrijwilligerswerk en de intensieve muzikale voorbereidingen door onze eigen leden wordt er ook professionele kwaliteit gevraagd voor o.a. licht, geluid en beeldeffecten. Het promsweekend kan alleen doorgang vinden met ondersteuning van de samenleving om ons heen. Daarom doen we een beroep op alle personen en bedrijven die ons een warm hart toedragen.

Wij bieden daarvoor de volgende mogelijkheden:

Sponsor                    € 100,-

  • Reclame tijdens gehele promsweekend.

 

Bronzen sponsor      € 250,-

  • Gratis entree voor 2 personen;
  • Reclame tijdens gehele promsweekend.

 

Zilveren sponsor       € 500,-

  • Gratis entree voor 4 personen;
  • Prominente vermelding tijdens gehele promsweekend.

 

Gouden sponsor       € 1.000,-

  • Gratis entree voor 8 personen met een VIP arrangement:

          speciale plaatsen met gratis drankjes en hapjes;

  • Prominente vermelding tijdens gehele promsweekend;
  • Naamvermelding op flyers, affiches en entreebewijzen.

De sponsorcommissie benaderd ook actief personen en bedrijven. Mocht er iemand belangstelling hebben voor sponsoring neem dan aub contact op met Alda Gloudemans  06-20978507.

Kaartjes

Voor de Seitert goes Proms op zaterdag 28 oktober zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar a € 20,-. De staanplaatsen zijn € 17,50.

Voor de Proms 4 Kids kosten de kaartjes € 6,- en zijn er zowel zit- als staanplaatsen.

Voor de zomervakantie krijgen alle leden en deelnemers de gelegenheid om kaartjes te bestellen. Na de zomervakantie gaan de kaartjes in de openbare verkoop.