Geslaagd pannenkoekconcert

Geslaagd pannenkoekconcert

2016-05-22-PHOTO-00000045 2016-05-22-PHOTO-00000046Vandaag (zondag 22 mei) was het Pannenkoekconcert. Veel ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden waren naar het Dorpshuis gekomen om naar het opleidingsorkest, de opstapslagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep te komen luisteren. Zoals de naam van dit concert al zegt werden er tijdens het concert heerlijke pannenkoeken gebakken door onze bakkers Ruud en Björn. Door het weer hebben we moeten besluiten om het concert binnen uit te voeren, maar dit mocht de pret zeker niet drukken. Het opleidingsorkest en de slagwerkgroepen hebben zich weer van hun beste kant laten zien en horen. Aan de vele lege bordjes en de heerlijke poedersuiker en stroop op de grond kunnen we de conclusie trekken dat het een geslaagd concert was. De pannenkoeken hebben goed gesmaakt mede door de sponsoring van De Reiger, bedankt hiervoor. Het was een geslaagde ochtend en voor herhaling vatbaar.