In 1976 zijn de majoretten van St. Cecilia opgericht en is het nu 40 jaar later dus tijd voor een feestje. Op vrijdagavond 29 april werden alle meiden in stijl ontvangen over de rode loper en was de fotograaf aanwezig om dit bijzondere moment vast te leggen. Iedereen had erg haar best gedaan om er prachtig uit te zien. Na de officiële opening van ons jubileumjaar door de voorzitter Alda Gloudemans werd er geproost met bubbels op een leuk feestje en hopelijk nog vele mooie jaren.

Bij een mooie outfit horen natuurlijk ook een mooi kapsel en make-up en dus kon iedereen haar wensen doorgeven en werden er prachtige creaties verzorgd. Om het geheel in stijl af te maken waren er glitter tattoos in alle soorten en maten.
In een heel mooi versierd Dorpshuis door de feestcommissie was het daarna tijd voor de bingo. Er waren vele prijzen te winnen en er werd dan ook enthousiast meegedaan. Na de bingo was het voor jongsten bijna tijd om te gaan slapen en gingen de oudsten verder met het jubileumspel. Daarbij werd de algemene kennis getest, maar ook de kennis over de majoretten in de afgelopen 40 jaar. Na het ophalen van vele herinneringen en het draaien van filmpjes van oude optredens, werd het ook voor de rest tijd om te gaan slapen. Heel bijzonder is het dan wel om de nacht door te brengen in ons eigen Dorpshuis. ’s Morgens stond er een heerlijk ontbijtje klaar en konden we terugkijken op een heel geslaagd feestje.

Voor dit leuke feestje willen we dan ook de feestcommissie, bestaande uit Marlotte Habraken, Emmy Jonkers en Marjan van Asseldonk – van de Burgt, heel hartelijk bedanken. Daarnaast willen we Ine Habraken bedanken voor het maken van de foto’s, Anja Heerkens voor het draaien van de bingogetallen, het Dorpshuis voor een super overnachting en Eethuis de Reiger voor het lenen van de rode loper.

Op vrijdag 9 september staat onze volgende activiteit gepland. Dan is er een reünie waarbij we iedereen die in de afgelopen 40 jaar bij de majoretten betrokken is geweest (initiatiefnemers, leden, instructie) alvast van harte uitnodigen. Er zullen op deze avond ongetwijfeld weer vele herinneringen opgehaald worden, dus noteer deze datum alvast in de agenda (een officiële uitnodiging volgt nog).