Op zaterdag 19 maart jl. heeft de A-groep van majoretten St. Cecilia Zijtaart deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen. Met een bus vol deelnemers en supporters vertrokken we naar Hoofddorp met als doel de titel binnen te halen en een ticket voor het EK te bemachtigen. Onder leiding van Silvy Janssen-Vissers en Marjan van Asseldonk-van de Burgt traden Alicia, Anouk, Emmy, Floor, Joëlle, Joanita, Marit, Marlotte, Roselin en Yvanka als 2de in hun categorie op met hun show, met als thema “The Village” (naar de gelijknamige film). Een strakke, spannende show werd neergezet met helaas wat meer drops ( het vallen van de baton ) dan gehoopt. Ook de concurrentie was sterk en het werd spannend tijdens de prijsuitreiking. Met een mooie bronzen plak keerden we terug naar Zijtaart. Helaas geen ticket voor het EK, maar we kijken terug op een mooie en vooral gezellige dag. En 3de van Nederland is een prestatie om trots op te zijn.
Gefeliciteerd dames!