MajorettenEKZondag 18 oktober hebben de wedstrijden voor majorette in sporthal De Streepen te St. Oedenrode plaatsgevonden. Deze dag werd op verzoek van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen  georganiseerd door fanfare St. Cecilia Zijtaart. De wedstrijd dag stond voor onze meiden voornamelijk in het teken om het aantal punten te kunnen behalen voor een deelname aan de Brabants Kampioenschappen.

De meiden van Majorette C- en B-groep deden hieraan mee en Yentl van de Biggelaar deed ook mee met een solo optreden.

In de afgelopen periode is er hard getraind onder leiding van onze enthousiaste leiders met het streven weer een top prestaties neer te zetten. De behaalde aantal punten hebben geresulteerd dat het C-team mee gaat doen aan de Brabantse kampioenschappen in het weekend van 7 en 8 november te Waalwijk.

In datzelfde weekend zal ook de totale bezetting van fanfare St. Cecilia in touw zijn. Naast de Brabantse Kampioenschappen voor onze Majorette in Waalwijk zal dan ook in Erp de Jumbo muziekfeesten ( JMF ) plaatsvinden. De bezetting van Slagwerkgroep en de fanfare zullen daar aan deelnemen. Via deze weg wensen we alle gelederen van de fanfare St. Cecilia veel succes met de voorbereidingen.