Majoretten NK2013Op zaterdag 14 december mocht het B-team van St.Cecilia Zijtaart optreden tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Waalwijk.

Voor de laatste keer werd hun show opgevoerd voor de juryleden. In november behaalden zij met deze show een mooie 3e plaats tijdens de Brabantse Kampioenschappen met minimaal verschil. Alles werd daarom uit de kast gehaald om wederom een podiumplek te bemachtigen. De show ging heel mooi gelijk, de meiden toonden een hele mooie uitstraling en de choreografie zat mooi in elkaar. De tegenstanders hadden hele andere shows, bijna niet te vergelijken. Dus in spanning afwachten tot de prijsuitreiking. Na lang wachten werd de uitslag bekend gemaakt. Alicia, Floor, Joëlle en Marit behaalden wederom Brons. Dames van harte gefeliciteerd! Een hele knappe prestatie onder leiding van Emmy en Marlotte.