logo-BoemelaarsIn 1964 zijn de Boemelaars opgericht en nu meer dan 50 jaar later hebben de Boemelaars Abraham gezien, maar nog steeds erg jong van geest.

De Boemelaars zijn een groep van twintig enthousiaste muzikanten die ook van uw evenement een onvergetelijk festijn maken. Met de perfecte bezetting, het brede repertoire en de spontane presentatie vormen zij de juiste ‘finishing touch’ voor uw evenement!

Nieuwe pakkenDat de Boemelaars uit Zijtaart geen eenheidsworst is, blijkt wel uit de verschillende optredens die zij verzorgen. Op braderieën, stadsfeesten, bedrijfsfeesten, seniorenfeesten, carnavalsfeesten en op verscheidene festivals treft u de Boemelaars aan. Ook optredens met de befaamde blaasfiets vallen in binnen- en buitenland in de smaak. Dit unieke rijwiel is geknipt om van ieder evenement een succes te maken.

U ziet dat Blaaskapel De Boemelaars voor ieder evenement geknipt is. Uit de diverse optredens blijkt dat De Boemelaars kiezen voor een breed repertoire. Op het repertoire staan nummers die de pan uit swingen, maar bijvoorbeeld ook meedeiners uit Nederland en Duitsland, ontroerende ballads en vele bekende Top-40 hits!

Voor boekingen en informatie kunt u contact opnemen met Björn van der Heijden, 0413-368893 of info@boemelaars.nl.

Toeternietoe

TNTSinds 2000 is in samenwerking met Carnavalsvereniging De Reigers jeugdkapel Toeternietoe opgericht. De jeugdkapel zorgt vanaf dat jaar voor de muzikale omlijsting van verschillende carnavalsactiviteiten voor de Zijtaartse jeugd. Tijdens de jeugdpronkzitting in 2000 kon de jeugdkapel haar muzikale kunsten voor het eerst aan het publiek laten horen. Vele enthousiaste reacties werden ontvangen en een nieuwe jeugdkapel was geboren. Later dat jaar werden nog verschillende optredens binnen en buiten Zijtaart gegeven, waarbij de jeugdkapel altijd zeer enthousiast werd ontvangen.

Er kan dan ook met recht gezegd worden dat Toeternietoe van toegevoegde waarde is voor zowel het jeugdcarnaval alsmede voor St. Cecilia.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Björn van der Heijden, 0413-368893.