Beste (honoraire) leden en vrienden,

Middels deze weg willen wij jullie informeren over de activiteiten welke wegens het Corona-virus tijdelijk geen doorgang kunnen vinden.

Afgelast zijn:

– Alle repetities/trainingen voor in ieder geval de periode t/m 6 april

– Lessen van de cursus Muziek=Cool, inclusief de afsluiting van 7 april

– Het Jumbo Jeugd Muziekfestival, gepland voor 22 maart (JJMF, org. Muziekkring Veghel) wordt waarschijnlijk verplaatst naar 2021

– Tot onze teleurstelling ook het Muziekweekend, gepland van 27 t/m 29 maart

Op dit moment wordt bekeken of het mogelijk is het muziekweekend te verplaatsen naar een datum later in dit jaar. Eventueel wordt overwogen een alternatieve (dag)activiteit voor de jeugd te organiseren in het najaar. Wanneer we hier meer informatie over hebben zullen we de betreffende geledingen en ouders meteen informeren over het besluit. De kosten die zijn betaald voor deelname aan het muziekweekend worden geretourneerd zodra er duidelijkheid is over de mogelijkheden later in het jaar.

– Het Jumbo Festival voor Majoretten, 5 april in het Dorpshuis

– Het Guilty Pleasure concert, 9 mei (i.v.m. te weinig repetities in de voorbereiding), zal worden verplaatst naar een later moment

Afhankelijk van de ontwikkelingen de komende week zal 25 maart a.s. worden besloten of de jaarvergadering, nu gepland op 9 april, zal worden verzet of niet. Ook wij volgen de ontwikkelingen rondom het Corona-virus nauwgezet en zullen wekelijks, aan hand van de adviezen van Rijksoverheid en het RIVM, evalueren welke activiteiten al dan niet door kunnen gaan.

Met vriendelijke groet,

Martijn van Stiphout
Secretaris Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart