Graag bieden wij een ieder nog een laatste kans om zich in te schrijven voor Cecilia’s Dinerconcert! Wij hebben nog ruimte op zondag 7 april in ons pop-up restaurant, dus schroom je niet en meld je aan via fanfare@sintceciliazijtaart.nl

Ons restaurant gaat op zondag om 17.00 uur open en om 17.30 uur is aanvang van het diner. De majoretten zullen samen met ons opleidingsorkest het voorprogramma verzorgen waarna het fanfare orkest het stokje overneemt samen met onze solisten Vincent Houdijk, Tamara Heuveling en Tijn van Geel. Daarnaast zijn onze dames van dansgroep Return er om een mooie show neer te zetten.

Het menu is samengesteld door Mike van Eethuis de Reiger en er zullen bijpassende wijntjes geschonken worden die met zorg uitgekozen zijn door Yvonne van Cafézaal Kleijngeld. Dit geheel verzorgde avondje uit kost € 55,- per persoon (inclusief drankjes) en wij beloven dat dit zeker de moeite waard is! Twijfel niet en reserveer één van de laatste tafels voor Cecilia’s Dinerconcert op zondag 7 april! Dit kan tot uiterlijk vrijdag 22 maart. Graag tot dan!

Met muzikale groet,

Muziekvereniging St. Cecilia Zijtaart