Vrijdag 25 januari 2019 vindt op CHV Noordkade van 19.00-02.30 uur de vierde editie van de Nacht van de Noordkade plaats. Een festival vol muziek, dans, musical, eten en drinken en beeldende kunst, verspreid over tal van locaties in de voormalige veevoederfabrieken van de CHV aan de Verlengde Noordkade.

 Bezoekers kunnen in de hele cultuurfabriek genieten van optredens muziek, dans, musical, exposities en demonstraties beeldend zoals de kinderateliers, zeefdrukken, fashion, edelsmeden en keramiek. Ze worden op onverwachte plekken verrast door kleine dansoptredens. Er vindt een doorlopend programma plaats met optredens van leerlingen van de muziekschool, orkesten van muziekverenigingen, bands van Pop&Co en verschillende ensembles. Klassiek, pop, rock of jazz, het komt allemaal aan bod.

Het opleidingsorkest van onze muziekvereniging St. Cecilia treedt op onder leiding van Remco Spierings samen met het opleidingsorkest van Erp. Tezamen spelen zij vele  nummers in het Atrium van de Noordkade tussen 19.00uur en 19.45uur.

 Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Het bestuur van Muziekvereniging

St. Cecilia Zijtaart.