Wat een mooie wedstrijd hebben we op zondag 14 oktober mogen organiseren voor de Brabantse Bond van muziekverenigingen. Een wedstrijd die vlekkeloos verliep dankzij de vrijwilligers die geholpen hebben. En dan maakt het de dag nog leuker als er ook prachtige resultaten worden behaald door onze eigen deelnemende teams.

Ons A-team nam afgelopen zondag deel met maar 1 doel; plaatsen voor de Brabantse Kampioenschappen. Er was de afgelopen weken weer hard getraind onder leiding van Yvanka en Roselin. Het verlossende woord kwam tijdens de prijsuitreiking; 80,6 punten! Dit betekent dat we met alle vier onze teams mogen gaan strijden voor een podiumplek op de Brabantse Kampioenschappen op zaterdag 3 november in Waalwijk.

Ons B-team had zich al geplaatst op een vorige wedstrijd waardoor de spanning er een beetje af was. Ontspannen lieten zij hun Lion King show zien aan de jury en het publiek. Zij behaalden een mooi resultaat met 73,2 punten.

 

Het C-team moest het vandaag helaas met 1 meisje minder doen, maar hadden goed met Yentle en Marit getraind om de show aan te passen. Zij behaalden met hun show op muziek van Doornroosje 66,2 punten.

En tot slot onze jongste leden van de vereniging werden deze dag wederom bekroond met de titel: ‘Star of the day’. Wat een plezier straalden zij uit tijdens hun muizendans onder leiding van Anne en Marjan. Zij kregen 72,8 punten van de juryleden. Wat zijn we trots op deze geweldige resultaten van onze teams!!