Zaterdag 11 maart gaf fanfare Sint Cecilia een concert voor hun 7 jubilarissen en alle genodigden. Marieke van Lankvelt-van der Heijden vierde haar 12,5 jarig jubileum. Marloes van Gemert-v/d Linden haar 25 jarig jubileum als muzikant.  De heer Kwak ( Ulli ) werd geëerd  vanwege zijn 25 jarige benoeming als lid van verdienste. Zijn verdienste voor de fanfare werden gememoreerd door onder andere nog eens de prachtige muzikale uitstapjes naar Duitsland te vernoemen.

Er waren drie leden 50 jaar lid die in het zonnetje werden gezet. Alle drie deze muzikanten hebben dubbel en dik hun sporen verdiend.

Theo Bosch op zijn trompet, Hans Habraken op zijn bariton en Antoon van Eert als slagwerker.

Harrie van de Tillart had maar liefst zijn 60 jarig jubileum als muzikant op het euphonieum. Harrie is al eerder onderscheiden voor zijn grote inzet met een koninklijke onderscheiding en is lid van verdienste bij de fanfare.

Bijzonder op deze avond  was dat buiten de officiële jubilarissen Cor van Zutphen naar voren werd geroepen om hem te feliciteren met een voor de fanfare historisch feit. Cor speelt maar liefst 65 jaar een muziekinstrument ( saxofoon ) wat uniek genoemd mag worden in de geschiedenis van de fanfare. De fanfare hoopt hem over 5 jaren uitbundig te kunnen eren als muzikant. De kwaliteit en vitaliteit van Cor geven alle vertrouwen dat dit voor hem haalbaar gaat worden.