Fanfare St. Cecilia Zijtaart organiseert Solistenconcours Meierijstad Cup

Foto: Fanfare St. Cecilia Zijtaart

Fanfare St. Cecilia Zijtaart organiseert op zondag 29 januari in het Dorpshuis de eerste editie van de Meierijstad Cup. Door de organisatie van de Meierijstad Cup wil Fanfare St. Cecilia jeugdige muzikanten tot 18 jaar een podium bieden waar zij zich kunnen presenteren en op een sportieve manier kunnen strijden om de Meierijstad Cup.

De Meierijstad Cup is een eerste muzikale samenwerking tussen de harmonie en fanfare-verenigingen uit de nieuwe gemeente Meierijstad. De jeugdleden van de verenigingen krijgen tijdens dit evenement de hoofdrol. Zij gaan strijden om de Meierijstad Cup.

In Meierijstad hebben we een vertegenwoordiging van in totaal 7 harmonieën en fanfares. Het is voor iedereen nieuw en een mooie uitdaging om op deze wijze elkaar beter te leren kennen en elkaars kwaliteiten te ervaren. Met als doel om verbinding en samenwerking te bevorderen wordt dit solistenconcours gesubsidieerd  door gemeente Meierijstad. De deelnemers mogen zowel beginnende als gevorderde muzikanten zijn. Alle muzikanten treden op voor een deskundige en onafhankelijke jury.

Na afloop van alle optredens wordt bekend gemaakt wie de strijd om de eerste Meierijstad Cup heeft gewonnen. De prijzen worden uitgereikt door  een Wethouder van Meierijstad  Menno Rozendaal.

Locatie: Dorpshuis Zijtaart
Adres: Pastoor Clercxstraat 52, 5465 PW Zijtaart
Wanneer: zondag 29 januari 2017
Tijdstip: 10.00uur – 13.00

http://veghel.nieuws.nl/laatste-nieuws/22168/fanfare-st-cecilia-zijtaart-organiseert-solistenconcours-meierijstad-cup/

https://www.facebook.com/Veghelnieuwsnl-416657211823286/