Vrijdag 9 september werd het 40 jarig jubileumfeest van de majoretten geopend met een serenade door fanfare Sint Cecilia Zijtaart. Dit jubileum werd gevierd met een reünie.  275 brieven gingen de deur uit met een uitnodiging waarvan ruim 70 ex-majoretten  van de partij waren. Tijdens de serenade werden Joke van Zutphen-Pepers en Ria van Zutphen-Lunenburg speciaal vernoemd als de initiatiefnemers die 40 jaren geleden het majoretten korps met veel inspanningen tot stand brachten. Ook waren oud bestuursleden uitgenodigd en aanwezig op dit feest.

Anne-Marie van Dinter-van de Ven ( die ook bestuurslid is van de fanfare ) en Marjan van Asseldonk- van de Burgt hebben op dit moment nog steeds de algemene leiding over het voltallige danskorps wat bestaat uit 4 verschillende majoretten groepen en dansgroep Return. Begonnen als kleine meisjes zijn ze nu beiden al meer dan 30 jaar actief bij de vereniging. Met al hun successen ( meerdere malen meegedaan aan Europese kampioenschappen ) zijn de majoretten tot op heden nog steeds het paradepaardje van fanfare St. Cecilia.

De avond was direct gevuld met heel veel praten en voor velen een heel leuk weerzien. Mooie herinneringen die op papier waren uitgewerkt leverde een leuke muurdecoratie op.

Er was een kwis met een 20 tal vragen vanuit de verschillende periodes waarin de parate kennis nog eens werd getest. De oude uitgehangen pakjes werden bewonderd en door velen uitgebreid besproken met natuurlijk ook de fantastische uitstapjes naar Hamburg, Badmunstereifel en Luxemburg  nog vers in het geheugen. Iedereen kan terugkijken op een zeer geslaagde avond waarin de tijd van toen even nu was.