LIESHOUT – Fanfare Cecilia strijdt mee in De Battle of the Proms. Deze promswedstrijd vindt 10 juli plaats in de feesttent van Harmonie St Caecilia Lieshout/Mariahout aan de Floreffestraat in Lieshout. Toegang is gratis.

Zang, dans, acts, versterking met een combo, alles is toegestaan. De Battle of the Proms wordt georganiseerd in het kader van de jubileumfeesten van harmonie St Caecilia Lieshout/Mariahout. Met de wedstrijd wil de Lieshoutse harmonie een leuke middag neerzetten die voor een breed publiek interessant is, ook degenen die normaal niet zo snel naar een harmonie gaan luisteren. In totaal dingen vijf orkesten mee voor de eindoverwinning met een licht en toegankelijk programma, ze worden beoordeeld op muzikaliteit en show.

Ook wij, Fanfare Sint Cecilia, verschijnen 10 juli op het podium. We spelen een gevarieerd programma van Queen tot Piazzolla. Tamara Heuveling zal de zang bij verschillende nummers verzorgen en onze eigen dansgroep Return laat zich ook zien. Het zou mooi zijn als onze Zijtaartse fans ons aan komen moedigen!
We spelen van 16.45 – 17.30 uur.

Voor het volledige programma van die dag en alle activiteiten tijdens het jubileumweekend, kijk op www.harmonielieshout.nl

Het bestuur,
Fanfare Sint Cecilia